top of page
  • Timberhome

Elamumess Soomes: Inspiratsioon Sinu Unistuste Palkmajale! 🇫🇮

Otsid inspiratsiooni või mõtled oma unistuste kodu peale? Kutsume Sind avastama Soome Loviisa linna, kus 07.06 - 06.08 toimub väga populaarne elamumess “Asuntomessut”.

Timberhome Aava 160 palkmaja

Kuningattarenhelmi Aava 160: palkmaja, mis inspireerib


Üks silmapaistvamaid maju messil on Finnlamelli palkmaja "Kuningattarenhelmi Aava 160", mille Timberhome on paigaldanud. See kodu on projekteeritud nii, et see täidaks just Sinu pere vajadusi, sobituks ideaalselt krundi ja ümbritseva meremaastikuga.


Palkmaja "Kuningattarenhelmi Aava 160" elu on tõeliselt ainulaadne - lineaarne palkmaja varjab endas kaasaegset Skandinaavia ja minimalistlikku interjööri, kus stiilne puitinterjöör on harmooniliselt ühendatud avarate ruumide ja loodusega.

Majal on kaks korrust, kolm magamistuba ning suur, 51 ruutmeetri suurune elutuba köögiga. Alumisel korrusel on ka majapidamisruum, saun ja pesuruum integreeritud vanniga. Magamistoad asuvad kodu ülemisel korrusel ja on kompaktsed. Lisaks on teisel korrusel ka vannituba.

Soojal hooajal saab nautida ka tagahoovi terrassi ja mereranda ulatuvat õueala ning tulevikus on plaanis valmida ka hoovisaun.


Veetke suvepäev Loviisa idüllilises linnakeses, tutvuge unikaalse arhitektuuriga ja leidke inspiratsiooni oma tulevaseks koduks. 🍃🌞


🏡Rohkem palkmaja näidiseid


Inspiratsiooni oma unistuste kodu loomiseks leiad rohkem meie kodulehelt Timberhome. Meie eesmärk on aidata Sul leida täiuslik palkmaja, mis vastab Sinu soovidele ja vajadustele. Tutvu meie laia valiku ja unikaalsete disainidega ning leia oma tulevane kodu juba täna!

bottom of page