top of page
  • Timberhome

Aava – Läbimõeldud Kaasaegne Palkmaja


Timberhome palkmaja Aava 148

Kas olete kunagi mõelnud, mida tähendab elada tõelises kaasaegses luksuses? Palkmaja mudel Aava on vastus sellele küsimusele, pakkudes unikaalset lahendust, mis ühendab stiilse disaini, funktsionaalsuse ja kohandamisvõimalused. Läbimõeldud kaasaegne palkmaja


Elamise Luksus

Aava mudelid on loodud selleks, et pakkuda elamise luksust. Avarad ruumid, maastikule avanevad aknad ja personaliseeritavad siselahendused on vaid mõned neist aspektidest, mis teevad Aavast midagi erilist. Mitmemõõtmeline, läbimõeldud ja kaasaegne kujundus tagab, et iga hetk teie Aava kodus oleks eriline.


Stiil ja Funktsionaalsus

Elu Aavas pole lihtsalt ilus, vaid ka äärmiselt praktiline. Nutika tubade planeeringuga on iga Aava kodu loodud nii, et see sobiks ideaalselt teie igapäevaeluga. See tähendab, et te ei pea valima stiili ja funktsionaalsuse vahel – Aavas on mõlemad.


Tutvuge Aava Mudelitega

Aava pakub mitmeid erinevaid mudeleid, mis on loodud erinevatele vajadustele:

  • Aava 72 - Kolmetoaline elamu, mis on ideaalne väiksematele peredele või paaridele.

Palkmaja Aava 72, Timberhome, Finnlamelli

Kolmetoaline 72.5 ruutmeetrine elamu, mida iseloomustab kompaktne, kuid avar disain. 30 ruutmeetri suurune avatud elutuba-köök on ideaalne peresidemete loomiseks ja lõõgastumiseks. Lisaks kahele magamistoale on maja varustatud ka saunaga, mis muudab selle ideaalseks lõõgastumiseks pärast pikka päeva.


  • Aava 140 - Suur ja avar, ideaalne peredele.

Palkmaja Aava 140, Timberhome, Finnlamelli

140 ruutmeetrit puhast luksust. Aava 140 on viietoaline elamu, mis on loodud spetsiaalselt suurematele peredele. Suur 42 ruutmeetri suurune elutuba-köök on koht, kus pered saavad aega veeta ja mälestusi luua. Maja silmapaistev omadus on master bedroom koos walk-in garderoobiga, mis lisab luksust ja mugavust. Lisaks on olemas majapidamisruum ja saun.


  • Aava 148 - Erakordne valik suurematele peredele.

Palkmaja Aava 148, Timberhome, Finnlamelli

Erilise planeeringuga 148 ruutmeetrit. Kuue toaga maja, kus on viis magamistuba, võimaldab suurt paindlikkust ja privaatsust igale pereliikmele. Maja keskosa moodustab muljetavaldav 48,7 ruutmeetri suurune elutuba-köök, mis muudab koduse õhkkonna eriti kutsuvaks. Täiendava mugavuse lisavad majapidamisruum ja saun.


  • Aava 156 - Suurepärane valik neile, kes otsivad midagi tõeliselt erilist.

Palkmaja Aava 156, Timberhome, Finnlamelli

Aava 156 on 156 ruutmeetri suurune elamu, mis on ideaalne suurtele peredele. Kuue toaga maja sisaldab viit magamistuba, pakkudes piisavalt ruumi kõigile. Väärib märkimist suur 53,8 ruutmeetri suurune elutuba-köök, mis on ideaalne pereüritusteks ja koosolemiseks. Loomulikult ei puudu majapidamisruum ja saun.


  • Aava 160 - Kahekorruseline iludus, mis esitleti sel suvel esmakordselt Soome elamumessil. Loe lähemalt siit.

Palkmaja Aava 160, Timberhome, Finnlamelli

Kahekorruseline pärl Aava kollektsioonis. 160 ruutmeetri suurune elamu sisaldab nelja tuba ja on loodud neile, kes hindavad lisaruumi ja erilist planeeringut. Kolm avarat magamistuba ja 41,7 ruutmeetri suurune elutuba-köök muudavad selle maja ideaalseks nii igapäevaeluks kui ka pidulikeks sündmusteks. Lisaks, esmakordne esitlus Soome elamumessil tõi sellele mudelile palju tähelepanu.


Kohandamine on võimalik

Kõige olulisem on see, et nii Aava, kui ka teisi meie mudeleid saab kohandada. Ükskõik, kas soovite magamistoa paigutust muuta või terrassi suurendada, pakub Aava kohandatav kollektsioon lõputuid võimalusi.








bottom of page